اجرای طرح تحول نظام سلامت، حمایت از “جیب” مردم بود |
تازه هاي خبر :
قانون عجیب سرویس بهداشتی در اسکاتلند
بزرگراه پارس آباد – سربند در خرداد ماه ۱۴۰۰ به بهره برداری میرسد
وضعیت کرونایی شهرستان پارس آباد مغان نیازمند توجه ویژه است/ ۷۰ درصد جامعه هدف منطقه غربالگری شدند
آغاز دومین جلسه رسیدگی به اتهامات رییس پیشین سازمان خصوصی سازی
مشکل تامین آب ناحیه صنعتی پارس آباد مرتفع میشود
شنبه ۳ آذر ۰۳
اجرای طرح تحول نظام سلامت، حمایت از “جیب” مردم بود
به گزارش شهریمیز به نقل از ایسنا، دکتر حبیبالله موسویبهار امروز در آئین افتتاح خوابگاه دانشجویی بنیاد فرشچیان در همدان، اظهار کرد: بزرگتر از کار خیر زنده نگهداشتن رسم نیکوکاری است که انسانها سالیان سال به آن نیاز دارند و معتقدم خانواده مرحوم فرشچیان در این راستا قدم برمیدارند.
وی با اشاره به اینکه در عرصه سلامت، خیرین در تمام زندگی بشر پیشتاز بوده و خدمت کردهاند، خاطرنشان کرد: طی سالهای اخیر اثر خدمت خیرین را بیشتر شاهد هستیم و با شکلگیری مجمع خیرین سلامت آنها بهتر وارد کار شدهاند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه روایت شده در زمینهای مختلف نماز بخوانید که این زمینها از انسان شفاعت کنند، افزود: خوشا به حال خانواده بزرگ مرحوم فرشچیان که در نقاط مختلف کشور رد پای خدمت آنها وجود دارد و پرورشیافتگان این مراکز هر جایی که کار خیری انجام دهند، این خانواده نیز از آن بهرهمند خواهند شد.
وی با تأکید بر اینکه ما از خیرین به انداره توانشان انتظار داریم و خیری که در حد توان یک ویلچر تهیه و در اختیار بیماران قرار میدهد، در پیشگاه خداوند جایگاه والایی دارد، خاطرنشان کرد: در ساخت خوابگاه تحصیلات تکمیلی خیرینی بودند که کمکهایی در حد چند صد هزار تومانی داشتند و توانشان در آن حد بوده و ما ممنون آنها نیز هستیم.
موسویبهار با بیان اینکه یکی از زمینههای اساسی و بکر آباد کردن خانه آخرت، عرصه بهداشت و درمان است، عنوان کرد: شرکت هگمتان آب بیش از ۲۰۰ میلیون تومان در ساخت پروژه خوابگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی کمک کرده که باید از آنها نیز تشکر کرد. خوشبختانه اکنون با اقدامات خیرین عرصه سلامت و توجهی که به اجرای طرح سلامت شده چهره بهداشت و درمان دگرگون و در حال بهتر شدن است.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان همدان یادآور شد: مفتخریم بگوییم طی دو سه روز آینده آغاز چهارمین سال اجرای طرح تحول نظام سلامت است که با همت همگانی کارهای بزرگی انجام شده است.
وی با اشاره به فعالیتهای انجام شده در بیمارستان قلب فرشچیان که باعث رضایتمندی بیماران شده است، افزود: این بیمارستان به جای بیمارستان اکباتان که سابقه ۹۰ ساله داشت و وضعیت تأسفباری از لحاظ ساختمانی پیدا کرده بود، مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
موسویبهار ادامه داد: هر عمل جراحی قلب در بیمارستان اکباتان ۱۰ میلیون تومان برای بیمار تمام میشد که اکنون در بیمارستان جدید با هزینه تقریبا ۸۰۰ هزار تومان انجام میشود. در آمار مخارج کمرشکن طی سال ۹۱ تا ۹۲ بهداشت و درمان ایران همتراز کشورهای جیبوتی قرار گرفته بود که این بسیار تأسفبار بود، اما تمام این موارد اصلاح شد.
موسویبهار از ساخت شش بیمارستان در استان خبر داد و عنوان کرد: چهار بیمارستان نظیر سوختگی بعثت، بهار، اسدآباد و نهاوند بهزودی افتتاح خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان آیتاللهبهاری در تابستان و بیمارستان اکباتان و تویسرکان سال بعد افتتاح خواهند شد، گفت: یکهزار و ۲۰۰ تخت به ظرفیت تختهای بیمارستانی استان اضافه خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه یکی از معضلات بزرگ ما نبود مرکز خوب و شایسته سوختگی بود که با تلاش صورت گرفته مرکزی برای این منظور ایجاد شد، تصریح کرد: با اجرای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت تلاش بسیاری شد و باید گفت اساس کار ما بهداشت و نه سلامت است و کارهای بزرگی در این زمینه صورت گرفته که بعدا نتیجه خواهد داد.
موسویبهار با اشاره به اینکه ساخت ۲۹۱ پروژه بهداشتی آغاز شده که ۱۰۰ پروژه طی هفتههای آینده توسط وزیر بهداشت بهرهبرداری خواهد شد، خاطرنشان کرد: ۳۵۰ هزار مترمربع ساختوساز بیمارستانی در استان در حال انجام است که با ساخت واحدهای LDR توجه خاصی به مادران باردار شده تا در شرایط بهتری زایمان کنند.
وی با اشاره به اینکه در استان همدان هیچ دستگاه دولتی امآرآی وجود نداشت اما اکنون دو دستگاه فعال است، خاطرنشان کرد: دو دستگاه رادیوتراپی فعال است و با هزینه ۷ میلیارد تومان دستگاه سیتیآنژیوگرافی در حال راهاندازی است.
وی با بیان اینکه با اجرای طرح تحول سلامت ۳۰۰ میلیارد تومان تجهیزات وارد استان شده است، افزود: در سال ۹۲ که مسئولیت دانشگاه را بر عهده گرفتم، وضعیت دارویی کشور بسیار تأسفبار بود و هر روز ۳۰۰ تا ۴۰۰ قلم کمبود دارویی روی میزم بود که اکنون شرایط بسیار بهتری ایجاد شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: در سال ۹۲ پرداخت از جیب مردم ۳۷ درصد بود، اکنون میانگین ۷.۴ درصد پرداخت میشود و بیمارستانهای دولتی تقریبا رایگان شده و این جریان حمایت از اقشار کمدرآمد است.
انتهای پیام