تاريخ انتشار :پنج‌شنبه 15 سپتامبر 2016.::. ساعت : 12:16 ب.ظ
فاقدديدگاه

درباره فواید خوردن روزانه «پیاز» بیشتر بدانید

خوردن پیاز در پیشگیری از پوکی استخوان مؤثر است؛ چرا که پیاز با جلوگیری از کاهش مواد معدنی به ویژه کلسیم موجود در سلول‌های استخوانی از بروز پوکی استخوان جلوگیری می‌کند. پژوهشگران دانشگاه برن سوئیس، ترکیبی در پیاز شناسایی کرده‌اند که از کاهش حجم استخوان و پوکی آن جلوگیری می کند. این ماده در پیشگیری در کاهش نیافتن مواد مصرفی به ویژه کلیه سلول های استخوانی تأثیر زیادی دارد.
نوید میر در گفت‌وگو با ایسنا گفت: پیاز یکی از گیاهان بسیار قدیمی است که انسان آن را شناخته و در غذای خود استفاده می کرده است. در کتابهای پزشکان قدیم از پیاز به سبب داشتن الیاف و ویتامین ها و فلزات به عنوان داروخانه‌ای کامل نام برده شده است.
وی افزود: پیاز، قند خون و کلسترول را پایین می آورد، بوی آن میکروب های مضر را از بین می برد، قند خون را کاهش می دهد، از ابتلا به سکته جلوگیری می کند، قلب را فعال می کند و کلسترول را کاهش می دهد، گردش خون را تقویت می کند، به سبب داشتن آنتی اکسیدان، تنش و نگرانی را از بین می برد، الیاف غذایی آن دستگاه هاضمه را تقویت می کند، پیاز از سرطان ریه جلوگیری می کند چون مواد شیمیایی موجود در پیاز خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می دهد، مواد فلاونوید از دچار شدن به انواع بیماری ها جلوگیری می کند و به وفور در پیاز یافت می شود، پیاز برای پوست بسیار مفید است، زیرا خون را تصفیه می کند و در نتیجه رنگ چهره زیبا تر و جذاب تر می شود.
وی بیان کرد: همچنین پیاز به دلیل داشتن گوگرد باعث افزایش رشد موهای سر می شود. پیاز به دلیل داشتن آهک، دندانها را محکم می کند و باعث استحکام استخوان بندی بدن می شود. بنابراین خوردن پیاز در کودکان مبتلا به نرمی استخوان و سالمندان مفید است.
وی تاکید کرد: اگر سرما خورده‌اید، چند پیاز را برش داده و در نقاط مختلف خانه قرار دهید. پیاز مانند یک دستگاه تصفیه هوا از ابتلای سایر اعضای خانواده به این بیماری جلوگیری خواهد کرد. همچنین اگر خارج خانه غذا می خورید، پیاز را همراه آن مصرف کنید، زیرا ماده ای در پیاز وجود دارد که از مسمومیت غذایی حاصل از خوردن گوشت مانده جلوگیری می کند.
وی خاطر نشان کرد: اگر شخصی به دلیل مصیبت وارده دچار حملات عصبی شده، پیازی را به دو نیم کرده و جلوی بینی او بگیرید. همچنین پیاز به دلیل داشتن ماده گلوکوزین که مشابه هورمون انسولین است، قند خون را تنظیم می‌کند.
وی در پایان گفت: گفتنی است، خوردن نصف پیاز متوسط در روز ۳۰ درصد از مقدار کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد و به جای آن باعث افزایش کلسترول خوب خون می‌شود پیاز منبع غنی نوعی اکسیدان است که از بروز سرطان در افراد جلوگیری می‌کند. این گیاه خوراکی از بیماری آب مروارید در چشم نیز جلوگیری می‌کند و بنابراین مصرف آن به افراد مسن توصیه می‌شود.

نظرات بسته شده است.