اقشار نیازمند اردبیل از پرداخت هزینه وکالت و مشاوره معاف شدند |
تازه هاي خبر :
قانون عجیب سرویس بهداشتی در اسکاتلند
بزرگراه پارس آباد – سربند در خرداد ماه ۱۴۰۰ به بهره برداری میرسد
وضعیت کرونایی شهرستان پارس آباد مغان نیازمند توجه ویژه است/ ۷۰ درصد جامعه هدف منطقه غربالگری شدند
آغاز دومین جلسه رسیدگی به اتهامات رییس پیشین سازمان خصوصی سازی
مشکل تامین آب ناحیه صنعتی پارس آباد مرتفع میشود
سه شنبه ۶ آذر ۰۳
اقشار نیازمند اردبیل از پرداخت هزینه وکالت و مشاوره معاف شدند
به گزارش شهریمیز به نقل از خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حسین دشتی ظهر امروز در جلسه بررسی ارائه خدمات حقوقی به مددجویان در اردبیل اظهار داشت: با توجه به همکاریهای صورت گرفته با ادارهکل دادگستری استان و کانون وکلای اردبیل تمامی مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل از وکالت رایگان در محاکم قضایی بهرهمند هستند.
وی بیان کرد: مددجویان تحت حمایت از پرداخت حق وکالت و هزینه مشاوره وکالت معاف شدهاند و ارائه خدمات معاضدت قضایی و خدمات حقوقی یکی از فعالیتهای مهم کمیته امداد در عرصه توانمندسازی خانوار تحت حمایت است تا با احقاق حقوق، آنها بتوانند بخش مهمی از مشکلات خود را رفع کنند.
دشتی با بیان اینکه برای خدمترسانی هرچه بیشتر به مددجویان تحت حمایت ۱۴۵ وکیل نیکوکار با کمیته امداد استان اردبیل همکاری دارند، افزود: به منظور رفع مشکلات حقوقی خانوار تحت حمایت، تمامی خدمات وکلای خیر به صورت رایگان به مددجویان ارائه میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل تصریح کرد: مددجویان تحت حمایت در طول سه ماهه نخست امسال از خدمات حقوقی بهرهمند شدهاند چرا که با احقاق حق خانوار تحت حمایت، آنها میتوانند به استقلال مالی دست یافته و از چرخه حمایتی این نهاد خارج شوند.
وی با اشاره به اینکه ۵۸۰ خانوار زندانی تحت حمایت این نهاد قرار دارند، گفت: خانوار زندانیان تحت حمایت کمیته امداد اردبیل از همه خدمات این نهاد در زمینههای حمایتی، بیمه اجتماعی و درمانی، مستمری، تسهیلات خوداشتغالی و وام کارگشایی بهرهمند هستند.
دشتی اظهار کرد: با حمایتهای کمیته امداد و خیران جمعی از زندانیان جرائم غیرعمد درسه ماهه نخست امسال نیز از زندان آزاد شده و به آغوش خانوار خود بازگشتهاند به طوری که با پرداخت وام محکومان درصدد هستیم به زندانیان جرائم غیرعمد که برای نخستین بار دوره محکومیت خود را میگذراندند کمک کنیم تا گرمابخش کانون خانوار خود باشند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: وکلای مجرب و متخصص در اختیار مددجویانی که دارای مشکلات حقوقی، کیفری و ثبتی هستند قرار میگیرد چرا که مشکلات حقوقی و قضایی، خانوار تحت حمایت را دچار مسائل و گرفتاریهای بسیاری میکند که کمیته امداد برای کاهش مسائل پیش روی این مددجویان خدمات قابل توجهی را ارائه میکند.
وی با بیان اینکه با همکاری وکلای خیر تلاش گستردهای را برای ارائه مشاوره حقوقی به خانوار تحت حمایت به انجام میرسانیم، تصریح کرد: تعیین وکیل معاضدتی برای خانوار تحت حمایت که دارای مشکلات حقوقی هستند از جمله راهکارهای کمیته امداد استان اردبیل در رسیدگی به مسائل آنها است.
دشتی با اشاره به تعامل گسترده با ادارهکل دادگستری استان اردبیل در خصوص رسیدگی به مشکلات مددجویان بیان کرد: ارائه خدمات حقوقی و قضایی به مددجویان، به کارگیری تواناییها و ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی و همافزایی برای کاهش و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از جمله زمینههای همکاری با دادگستری استان است.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه اجرای احکام و وصول مطالبات زنان سرپرست خانوار از دیگر برنامههای مهم این نهاد است، گفت: درصدد هستیم با فعالیتهای گستردهتر بتوانیم در کنار رفع مشکلات اساسی خانوار تحت حمایت، به توانمندسازی آنها کمک کنیم.
۷۰ درصد سرپرستان خانوارهای کمیته امداد اردبیل سالمند هستند
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اردبیل نیز اظهار کرد: در سه ماهه نخست امسال ۲۸۲ میلیارد و ۸۸۰ میلیون ریال مستمری به حساب سرپرستان خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل واریز شه که مستمری ماهانه به منظور تأمین بخشی از نیازهای ضروری خانوار تحت حمایت پرداخت می شود تا آنها بتوانند مشکلات خود را به حداقل برسانند.
علیرضا حسیننژاد بیان کرد: ۳۸ هزار خانوار مستمری بگیر ماهانه کمک معیشتی خود را از کمیته امداد استان اردبیل دریافت میکنند و با پرداخت کمک معیشتی به مددجویان تلاش می کنیم بخشی از نیازهای اساسی را برطرف کرده و زمینه توانمندسازی آنها را فراهم کنیم.
وی افزود: قبل از رسانیدن مددجویان به خوداتکایی باید مشکلات اساسی آنها رفع شود تا خانوار تحت حمایت در مسیر توانمندسازی با مشکلات خاصی روبه رو نشوند که هدف اصلی در پرداخت مستمری ایجاد گشایش در مسائل و گرفتاری مددجویان است تا آنها با آسودگی خاطر به سمت خوداتکایی گام بردارند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد اردبیل گفت: با توجه به افزایش مستمری پرداختی و به دلیل حجم نیازهای اساسی مددجویان نیاز مبرم به یاری خیران و نیکوکاران داریم تا پاسخگوی مشکلات آنها باشیم.
وی با بیان اینکه در کنار پرداخت مستمری به خانوارهای تحت حمایت، می کوشیم با ارائه آموزش های فنی و تخصصی مسیر آنها را برای دستیابی به استقلال اقتصادی هموار کنیم، اظهار کرد: تلاش داریم با حمایت های خیران اردبیلی بتوانیم نقش مضاعفی را در حل مسائل و گرفتاری های اساسی خانوار تحت حمایت ایفا کنیم.
حسیننژاد بیان کرد: حدود ۷۰ درصد از سرپرستان خانوار تحت حمایت این نهاد سالمند هستند و افراد بالای ۶۰ سال تحت حمایت به دلیل ازکارافتادگی و بیماری توانایی انجام کار و هیچ گونه فعالیتی را ندارند که با پرداخت مستمری و خدمات درمانی و دارویی تلاش می کنیم تا حداقل دغدغه های معیشتی آنها برطرف شود.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه توانمندسازی خانوار تحت حمایت یکی از رویکردهای مهم این نهاد در امر خدمت رسانی به اقشار آسیب پذیر جامعه است، گفت: با شناسایی استعدادهای مددجویان تحت حمایت درصدد هستیم شغل مناسب و پایدار را برای آنها ایجاد کنیم.