خواص گوجه فرنگی |
تازه هاي خبر :
قانون عجیب سرویس بهداشتی در اسکاتلند
بزرگراه پارس آباد – سربند در خرداد ماه ۱۴۰۰ به بهره برداری میرسد
وضعیت کرونایی شهرستان پارس آباد مغان نیازمند توجه ویژه است/ ۷۰ درصد جامعه هدف منطقه غربالگری شدند
آغاز دومین جلسه رسیدگی به اتهامات رییس پیشین سازمان خصوصی سازی
مشکل تامین آب ناحیه صنعتی پارس آباد مرتفع میشود
چهارشنبه ۹ آبان ۰۳
خواص گوجه فرنگی
آنها همچنین سرشار از ویتامین B6 ، نیاسین، اسید فولیک، فیبر و اسید پانتوتنیک هستند.
این سبزی به خاطر داشتن مقدار فراوان لیکوپن، فواید بسیاری برای سلامتی انسان دارد. نتایج بررسیها حاکی از آن هستند که کاروتن قرمز (لیکوپن) موجود در گوجهفرنگی، محافظ بسیار خوبی در برابر سرطانهای پوست، پروستات، کولون، ریه و سینه محسوب میشود.
همچنین تحقیقات نشان میدهد، لیکوپن، احتمال خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، آب مروارید، تخریب لکه زرد چشم ( دژنراسیون ماکولا)را کاهش میدهد و قبل از اینکه رادیکالهای آزاد بتوانند به ساختار سلولی آسیبی وارد کنند آنها را خنثی میکند.مصرف گوجه فرنگی نیرو و نشاط می بخشد و پوست و دانههای آن به هضم غذا کمک میکند و رودهها را پاک میکند.مصرف گوجه فرنگی برای اشخاصی که مبتلا به سنگ کلیه و مثانه و کبد هستند، تجویز شده است.
تذکرات:
• گوجه فرنگی نارس و کال هضمش سنگین است، لذا خوردن آن باعث دل درد میشود.• سرخ کردن زیاد گوجه فرنگی در روغن باعث سنگینی هضم آن میشود و روی آتش کباب کردن آن مناسب است.
• مادهای سمی به نام سولانین در گوجهفرنگی سبز و نارس وجود دارد که خوردن آن موجب مسمومیت میشود و دل پیچه و اسهال را ایجاد میکند